Kadakamari

Price range: 3,00 € through 11,00 €

⭐ Milleks kasutatakse?

Kadakamarju kasutatakse eriti:

  • liha maitsestamiseks (metssea-, veise-, lambaliha, ulukiliha)

  • marineerimisel

  • hapukapsas (klassikaline lisand)

  • vorstide ja lihapastade maitses

  • gini valmistamisel (peamine maitseaine!)

  • puljongites ja hautistes

⭐ Kasulikud omadused

  • Aitab seedimist

  • Antiseptiline toime

  • Looduslik antioksüdant

  • Vähendab raskete roogade “rasvast tunnet”

Kadakamari (kuivatatud)

Aroomikas ja metsa­meene maitsega kadakamari annab roogadele sügavust ning õrna vaiguse nüansi. Sobib ideaalselt liha-, uluki- ja marinaaditoitudesse, aga ka hapukapsa, kastmete ja jookide maitsestamiseks.

Kasutamine: purusta enne kasutamist, et vabastada tugevam aroom ja maitse.

Tootekood: - Kategooria:
Share your love